×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.




Barbera

Производствената фабрика Кустоначи зафаќа површина од над 100 илјади квадратни метри, од кои 5 илјади се покриени. Опремена е со најнапредните технолошки системи за производство и е поделена на четири оперативни јадра: експериментална мелница, простор за складирање со капацитет од околу 25 000 квинтали, линии за пакување и простор за готовиот производ и пакувањето.

Од првото стаклено шише дизајнирано од Манфреди Барбера Сениор во 1936 година, па до создавањето на нефилтрирано масло во 60-тите, за да пристигне до експерименталната мелница и до „ЛОРЕНЦО n°5“ – првото масло без семка, кое се произведува преку процес на одделување на семките од маслинките уште пред нивното мелење.

Барбера отсекогаш била синоним не само со неоспорен квалитет на производот, туку и на среќен деловен модел предводен од талентирани претприемачи способни да изненадат со своите интуиции и големи иновации.